Du har nogle maskiner, der skal bygges; lad os stå for styringerne

Vi har mere end 25 års erfaring fra hundredvis af automationsprojekter inden for et hav af forskellige brancher og tavletyper. Spørg os om den rigtige styringsløsning lige fra liftstyring, vandbehandling og havneanlæg, over komprimatorer og affaldskværne til solcelleparker og fødevaremaskiner. På verdens tre største krydstogtskibe sidder der blandt mange andre styringer også styringer fra Uni-El!

Vi er maskinbyggerens rådgivende tavlebygger, og i mange tilfælde ser maskinbyggerne os som en naturlig og integreret del af deres virksomhed. I fællesskab udvikler vi den mest optimale automationsløsning. I kraft af vores unikke Uni-El DNA stiller vi store krav til os selv og kvaliteten af de styretavler, vi udvikler, samt den rådgivning og support vi tilbyder.

Styretavler inden for automation bliver hele tiden mere intelligente. Derfor har vi fokus på at levere en simpel brugeroplevelse hver gang. Det kan f.eks. inkludere et intuitivt SCADA-system, som kan samle informationer og interagere med PLC’er. Vi tilbyder indkøring og support af styringer på stedet, så når opgaven kræver det, sender vi vore egne teknikere ud.

Blandt vore samarbejdspartnere findes mange automationshuse, som bruger os til at bygge de styretavler de selv programmerer. Også her kommer vi gerne med konstruktiv feedback, hvis vore projektingeniører ser en mulighed for at forbedre den samlede automationsløsning.

 

Vi kan alt fra serieproduktion til et-styks opgaver

Brug Uni-El til alt fra simpel serieproduktion til komplekse et-styks opgaver inden for styretavler til automation.

Alle vore styretavler udvikles, produceres og programmeres under samme tag i byen Rimmerhus, mellem Herning og Vesterhavet. Projektingeniørernes kontor er dør om dør med tavleproduktionen, så der er optimal kommunikation mellem teknikerne og montørerne. Hvis I kommer med ændringer under forløbet, er kommunikationen mellem de involverede parter af altafgørende betydning for slutproduktets rigtighed og kvalitet. Vi har meget fokus på kommunikation, for vi ved, hvor meget det betyder for en maskinbygger, at han får en styretavle bygget efter den sidst godkendte tegning.

 

Ud over at leve op til de gældende nationale og internationale lovkrav og standarder, udfører vi altid en række omfattende tests, for at kunne garantere den maksimale driftsikkerhed og styretavler af højeste kvalitet. Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer er naturligvis en selvfølge ved levering.

Læs mere om de services, vi tilbyder inden for automation under rådgivning, tavlebyggeri, programmeringindkøring og support, eller få en snak med en af vores projektingeniører.

 

Er du elinstallatør, bør du tage et kig på vores afdeling for eltavlerfordelingstavlergruppetavler og ISO-tavler.

 

 

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Morten Velbæk

Morten Velbæk

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: mv@uni-el.dk
Download vCard
Allerede til første samtale tilbød vi Morten Velbæk jobbet som tekniker hos Uni-El. Morten er typen, som ”vader ind i folk med træsko på” og hans DNA passer perfekt til vores grundholdning, at vores kunder - udover at få den rigtige løsning - også skal have lyst til at arbejde sammen med os som personer. Morten arbejder primært med fordelingstavler op til ca. 1.600 A, som han har stor erfaring med. Han er kundens kontaktperson hos Uni-El gennem hele processen: Rådgivning – tilbudsgivning – projektering – tegning – montør back up, helt til tavlen står færdig og klar til test og levering. Han er også en del af det ”kørende team”, som hjælper vores kunder med opmåling/besigtigelse af ombygningsopgaver, udregning af tilbud på udearbejder, og koordination heraf. Mortens erfaringer og indsigt fra tidligere arbejdspladser er guld værd når vi løbende udfordrer vores arbejdsgange for at få et endnu bedre flow i Uni-El til gavn for kunderne.