Hurtig levering af gruppetavler – made in Denmark

”Hvorfor købe i øst, når vi kan lave det i vest?” siges ofte af Uni-El medarbejderne med et glimt i øjet.

Vores effektive set-up gør, at vi er så langt nede i produktionstid pr. enhed, at vi prismæssigt kan konkurrere med eltavler bygget i lavtløns-lande, selvom vi udelukkende bruger dansk arbejdskraft. Vi er leveringsdygtige i serieproduktion af alle typer standardgruppetavler, og leverer ofte f. eks. 10 ad gangen til vore faste kunder.

Alle vore gruppetavler bygges af markedets bedste typekomponenter, og forlader ikke produktionen, før vi har testet dem.

Vore erfarne tavlespecialister står altid til rådighed for mere kundespecifikke gruppetavler, som f.eks. kan inkludere en indbygget varmeberegner, flere HPFI-relæer, planforsænket montage, mm.

En af vore styrker inden for gruppetavler er den fleksible produktion, hvor der ikke er langt fra bestillingen til levering af monteringsklare gruppetavler.

Alle vore gruppetavler leveres naturligvis med fuld dokumentation, kredsskema og specifikationer.

Kontakt en af vore eksperter, hvis du har brug for en stærk, hurtig og fleksibel leverandør af gruppetavler.

 

Fordele ved at bestille gruppetavler hos Uni-El:

  • Kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Hurtig levering til konkurrencedygtige priser
  • Dansk produktion af højeste kvalitet
  • Komponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede produkt og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer

 

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 22 40 10 33
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Lars Pedersen

Lars Pedersen

Beregner

Tlf.: +45 22 45 27 10
Email: lp@uni-el.dk
Download vCard
Lars’ profil passer perfekt til den stilling vi skræddersyede til ham da han kontaktede Uni-El. Her har vi en kollega, som har mange – rigtig mange – års erfaring fra tavlebranchen. Lars bidrager med beregning, tilbudsgivning og salg af el- og styretavler, men derudover også med ideer til produktionen, hvor han også har sin gang. Lars’ lyst til både at bruge værktøj og PC passer perfekt til en virksomhed som Uni-El, hvor en erfaren og dygtig kollega, som kan spille flere pladser på banen, er guld værd. Når der er spidsbelastning i produktionen hjælper han gerne kollegaerne her, og når der er mange forespørgsler i teknisk afdeling, er det her han bidrager med sin viden.