Du har nogle maskiner, der skal bygges; lad os stå for styringerne

Vi har mere end 25 års erfaring fra hundredvis af automationsprojekter inden for et hav af forskellige brancher og tavletyper. Spørg os om den rigtige styringsløsning lige fra liftstyring, vandbehandling og havneanlæg, over komprimatorer og affaldskværne til solcelleparker og fødevaremaskiner. På verdens tre største krydstogtskibe sidder der blandt mange andre styringer også styringer fra Uni-El!

Vi er maskinbyggerens rådgivende tavlebygger, og i mange tilfælde ser maskinbyggerne os som en naturlig og integreret del af deres virksomhed. I fællesskab udvikler vi den mest optimale automationsløsning. I kraft af vores unikke Uni-El DNA stiller vi store krav til os selv og kvaliteten af de styretavler, vi udvikler, samt den rådgivning og support vi tilbyder.

Styretavler inden for automation bliver hele tiden mere intelligente. Derfor har vi fokus på at levere en simpel brugeroplevelse hver gang. Det kan f.eks. inkludere et intuitivt SCADA-system, som kan samle informationer og interagere med PLC’er. Vi tilbyder indkøring og support af styringer på stedet, så når opgaven kræver det, sender vi vore egne teknikere ud.

Blandt vore samarbejdspartnere findes mange automationshuse, som bruger os til at bygge de styretavler de selv programmerer. Også her kommer vi gerne med konstruktiv feedback, hvis vore projektingeniører ser en mulighed for at forbedre den samlede automationsløsning.

Vi kan alt fra serieproduktion til et-styks opgaver

Brug Uni-El til alt fra simpel serieproduktion til komplekse et-styks opgaver inden for styretavler til automation.

Alle vore styretavler udvikles, produceres og programmeres under samme tag i byen Lind, nær Herning. Projektingeniørernes kontor er dør om dør med tavleproduktionen, så der er optimal kommunikation mellem teknikerne og montørerne. Hvis I kommer med ændringer under forløbet, er kommunikationen mellem de involverede parter af altafgørende betydning for slutproduktets rigtighed og kvalitet. Vi har meget fokus på kommunikation, for vi ved, hvor meget det betyder for en maskinbygger, at han får en styretavle bygget efter den sidst godkendte tegning.

Ud over at leve op til de gældende nationale og internationale lovkrav og standarder, udfører vi altid en række omfattende tests, for at kunne garantere den maksimale driftsikkerhed og styretavler af højeste kvalitet. Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer er naturligvis en selvfølge ved levering.

Læs mere om de services, vi tilbyder inden for automation under rådgivning, tavlebyggeri, programmeringindkøring og support, eller få en snak med en af vores projektingeniører.

Er du elinstallatør, bør du tage et kig på vores afdeling for eltavlerfordelingstavlergruppetavler og ISO-tavler.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.

Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.