Få rådgivning fra vores erfarne projektingeniører

Uanset om du er interesseret i serieproduktion af en simpel motorstarter med start/stop og en kontaktor, en PLC-styretavle til dine maskiner, eller en stor og kompleks procestavle, kan du regne med rådgivningen fra Uni-El's dygtige projektingeniører.

Vore projektingeniører engagerer sig 100 %, helt fra den indledende rådgivning, hvor de gerne kommer på besøg i din virksomhed. Det vigtigste for os er, at vi i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning, der imødekommer alle dine ønsker og kravspecifikationer.

Under projekteringen kan vore erfarne projektingeniører blandt andet rådgive om alt inden for systemopbygning, dimensionering af tavlerne, og programmering, samt detaljerede tekniske tegninger og fuld dokumentation. Vi tilpasser altid projekteringen til dine specifikke hardwarekrav, som kan variere meget fra projekt til projekt.

Projektingeniørernes unikke Uni-El DNA gør, at de kun accepterer det bedste som værende godt nok. Det gælder hele vejen rundt, helt frem til den færdige konstruktion af tavlerne. Vi står fuldt ud inde for kvaliteten af vore løsninger, som ud over at overholde de gældende regler også er driftssikre og betjeningsvenlige.

Kontakt en af vore nedenstående eksperter, hvis du som maskinbygger, programmør, eller automationshus har brug for kompetent rådgivning til dit næste projekt.

 

 

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.

Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.