Få rådgivning fra vores erfarne projektingeniører

Uanset om du er interesseret i serieproduktion af en simpel motorstarter med start/stop og en kontaktor, en PLC-styretavle til dine maskiner, eller en stor og kompleks procestavle, kan du regne med rådgivningen fra Uni-El's dygtige projektingeniører.

Vore projektingeniører engagerer sig 100 %, helt fra den indledende rådgivning, hvor de gerne kommer på besøg i din virksomhed. Det vigtigste for os er, at vi i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning, der imødekommer alle dine ønsker og kravspecifikationer.

Under projekteringen kan vore erfarne projektingeniører blandt andet rådgive om alt inden for systemopbygning, dimensionering af tavlerne, og programmering, samt detaljerede tekniske tegninger og fuld dokumentation. Vi tilpasser altid projekteringen til dine specifikke hardwarekrav, som kan variere meget fra projekt til projekt.

Projektingeniørernes unikke Uni-El DNA gør, at de kun accepterer det bedste som værende godt nok. Det gælder hele vejen rundt, helt frem til den færdige konstruktion af tavlerne. Vi står fuldt ud inde for kvaliteten af vore løsninger, som ud over at overholde de gældende regler også er driftssikre og betjeningsvenlige.

Kontakt en af vore nedenstående eksperter, hvis du som maskinbygger, programmør, eller automationshus har brug for kompetent rådgivning til dit næste projekt.

 

 

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 22 40 10 33
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.