Styretavler med fleksibilitet, kvalitet & leveringssikkerhed i fokus

Uni-El er ekspert inden for byggeri af styretavler med mere end 25 års erfaring i bagagen. Vi producerer alt fra simple start/stop-styringer til komplekse PLC-styringer i storformat.

Vores målsætning er at være maskinbyggerens rådgivende tavlebygger, og vi er stolte af, at mange virksomheder opfatter os som deres egen elafdeling. Det er ikke usædvanligt, at vi fejrer 20-års samarbejdsjubilæum med kunder.

Alle vore styretavler projekteres, tegnes, udvikles, bygges og testes under samme tag i Lind, nær Herning. Vore montører arbejder side om side med projektingeniørerne for at sikre høj kvalitetskontrol under hele processen. Den tætte kontakt mellem projektingeniører og tavlemontører er guld værd, når det kommer til at sikre, at den leverede styretavle er bygget efter den sidst godkendte tegning. Ofte kommer kunden med ønsker i løbet af processen, så hurtig og knivskarp kommunikation internt hos tavlebyggeren er af stor betydning.

Dine ønsker definerer styretavlens funktioner, som f.eks. kan være styring af en personlift, en industrimaskine, processtyring af en fødevareproduktion eller kontrolstyring af solcelleparker.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende tests, så du får styretavler med maksimal driftsikkerhed af højeste kvalitet. Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer er en selvfølge ved levering.

Kontakt en af vore nedenstående eksperter, hvis du som maskinbygger eller automationsvirksomhed har brug for en styretavle til dit næste projekt.

Fordele ved at bestille styringstavler hos Uni-El:

  • Højt serviceniveau og kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Dansk produktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Vi gør alt for at være skarpe på leveringstiden
  • Fleksibel produktion til kundetilpassede løsninger
  • Kvalitetskomponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer
Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.

Bo Laursen

Bo Laursen

Projektingeniør

Mobil: +45 25 25 62 08
Email: bl@uni-el.dk
Download vCard
Bo Laursen tilfører Uni-Els tekniske afdeling værdifulde kompetencer, da han udover at være installatør, også er uddannet maskinsnedker. Bo har en fantastisk ”hands-on-tilgang” til maskinstyring, som vores kunder sætter stor pris på. Han er en del af vores PLC-Team, og sidder med programmeringen af komplekse styringer til bl.a. svømmehaller, biomasse-kedler, varmepumper, husstandsmøller, staldventilation, maskiner til fiskeslagte-industrien og meget mere. En af de mange positive ting kunderne fremhæver hos Bo, er hans evne til at tilbyde dem ”One Point of Contact”-modellen: Bo kan håndtere hele projektet. Helt fra rådgivning, sparring og prissætning, til projektering og programmeringen af PLC-softwaren. Mange partnere sætter pris på at have én kontaktperson, som kører projekterne fra start til slut. Det kan Bo. Og så er han samtidig en behagelig og begavet fyr at være sammen med.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.