Styretavler med fleksibilitet, kvalitet & leveringssikkerhed i fokus

Uni-El er ekspert inden for byggeri af styretavler med mere end 25 års erfaring i bagagen. Vi producerer alt fra simple start/stop-styringer til komplekse PLC-styringer i storformat.

Vores målsætning er at være maskinbyggerens rådgivende tavlebygger, og vi er stolte af, at mange virksomheder opfatter os som deres egen elafdeling. Det er ikke usædvanligt, at vi fejrer 20-års samarbejdsjubilæum med kunder.

Alle vore styretavler projekteres, tegnes, udvikles, bygges og testes under samme tag i Lind, nær Herning. Vore montører arbejder side om side med projektingeniørerne for at sikre høj kvalitetskontrol under hele processen. Den tætte kontakt mellem projektingeniører og tavlemontører er guld værd, når det kommer til at sikre, at den leverede styretavle er bygget efter den sidst godkendte tegning. Ofte kommer kunden med ønsker i løbet af processen, så hurtig og knivskarp kommunikation internt hos tavlebyggeren er af stor betydning.

Dine ønsker definerer styretavlens funktioner, som f.eks. kan være styring af en personlift, en industrimaskine, processtyring af en fødevareproduktion eller kontrolstyring af solcelleparker.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende tests, så du får styretavler med maksimal driftsikkerhed af højeste kvalitet. Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer er en selvfølge ved levering.

Kontakt en af vore nedenstående eksperter, hvis du som maskinbygger eller automationsvirksomhed har brug for en styretavle til dit næste projekt.

Fordele ved at bestille styringstavler hos Uni-El:

  • Højt serviceniveau og kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Dansk produktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Vi gør alt for at være skarpe på leveringstiden
  • Fleksibel produktion til kundetilpassede løsninger
  • Kvalitetskomponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer
Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.