Styretavler med fleksibilitet, kvalitet & leveringssikkerhed i fokus

Uni-El er ekspert inden for byggeri af styretavler med mere end 25 års erfaring i bagagen. Vi producerer alt fra simple start/stop-styringer til komplekse PLC-styringer i storformat.

Vores målsætning er at være maskinbyggerens rådgivende tavlebygger, og vi er stolte af, at mange virksomheder opfatter os som deres egen elafdeling. Det er ikke usædvanligt, at vi fejrer 20-års samarbejdsjubilæum med kunder.

Alle vore styretavler projekteres, tegnes, udvikles, bygges og testes under samme tag i Lind, nær Herning. Vore montører arbejder side om side med projektingeniørerne for at sikre høj kvalitetskontrol under hele processen. Den tætte kontakt mellem projektingeniører og tavlemontører er guld værd, når det kommer til at sikre, at den leverede styretavle er bygget efter den sidst godkendte tegning. Ofte kommer kunden med ønsker i løbet af processen, så hurtig og knivskarp kommunikation internt hos tavlebyggeren er af stor betydning.

Dine ønsker definerer styretavlens funktioner, som f.eks. kan være styring af en personlift, en industrimaskine, processtyring af en fødevareproduktion eller kontrolstyring af solcelleparker.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende tests, så du får styretavler med maksimal driftsikkerhed af højeste kvalitet. Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer er en selvfølge ved levering.

Kontakt en af vore nedenstående eksperter, hvis du som maskinbygger eller automationsvirksomhed har brug for en styretavle til dit næste projekt.

Fordele ved at bestille styringstavler hos Uni-El:

  • Højt serviceniveau og kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Dansk produktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Vi gør alt for at være skarpe på leveringstiden
  • Fleksibel produktion til kundetilpassede løsninger
  • Kvalitetskomponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer
Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.

Rudy Søgaard

Rudy Søgaard

Projektingeniør

Tlf.: +45 25 25 62 07
Email: rs@uni-el.dk
Download vCard
Rudy Søgaard arbejder både med fordelingstavler og styretavler hos Uni-El. Han har en spændende profil, også udover den faglige del. Inden han kastede sig over uddannelsen som industrielektriker og project manager, havde han allerede en landmandsuddannelse i rygsækken. I vores verden er mangfoldigheden og evnen til at se ting fra flere vinkler en stor styrke, så vi ser Rudys baggrund som landmand som en stor fordel: Ansvarlighed og ejerskab ligger i hans DNA. Han arbejder systematisk og målrettet med opgaverne, men er samtidig vant til at have mange opgaver kørende uden at miste overblikket. Inden han blev en del af Uni-El arbejdede han i ca. 10 år hos en af verdens største koncerner inden for eltavler til vindmølleindustrien, hvor han fik erfaring med alle trin fra udvikling og produktion, over vedligehold og service samt projektledelse og kvalitetsstyring. De kompetencer bruger han også hos os, hvor han nyder den meget direkte kontakt med kunder og partnere. Rudy er stærk på både IT og tavlehåndværket, så han bidrager med input og løsninger på flere niveauer/steder i Uni-El.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.