Styretavler med fleksibilitet, kvalitet & leveringssikkerhed i fokus

Uni-El er ekspert inden for byggeri af styretavler med mere end 25 års erfaring i bagagen. Vi producerer alt fra simple start/stop-styringer til komplekse PLC-styringer i storformat.

Vores målsætning er at være maskinbyggerens rådgivende tavlebygger, og vi er stolte af, at mange virksomheder opfatter os som deres egen elafdeling. Det er ikke usædvanligt, at vi fejrer 20-års samarbejdsjubilæum med kunder.

Alle vore styretavler projekteres, tegnes, udvikles, bygges og testes under samme tag i byen Rimmerhus, mellem Herning og Vesterhavet. Vore montører arbejder side om side med projektingeniørerne for at sikre høj kvalitetskontrol under hele processen. Den tætte kontakt mellem projektingeniører og tavlemontører er guld værd, når det kommer til at sikre, at den leverede styretavle er bygget efter den sidst godkendte tegning. Ofte kommer kunden med ønsker i løbet af processen, så hurtig og knivskarp kommunikation internt hos tavlebyggeren er af stor betydning.

Dine ønsker definerer styretavlens funktioner, som f.eks. kan være styring af en personlift, en industrimaskine, processtyring af en fødevareproduktion eller kontrolstyring af solcelleparker.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende tests, så du får styretavler med maksimal driftsikkerhed af højeste kvalitet. Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer er en selvfølge ved levering.

Kontakt en af vore nedenstående eksperter, hvis du som maskinbygger eller automationsvirksomhed har brug for en styretavle til dit næste projekt.

 

Fordele ved at bestille styringstavler hos Uni-El:

  • Højt serviceniveau og kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Dansk produktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Vi gør alt for at være skarpe på leveringstiden
  • Fleksibel produktion til kundetilpassede løsninger
  • Kvalitetskomponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. nøglediagram og specifikationer

 

Henrik Olsen

Henrik Olsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 08
Email: ho@uni-el.dk
Download vCard
Ansættelsen af Henrik Olsen var et scoop for Uni-El. Vi ledte efter stærk profil, som forstår samspillet mellem det mekaniske og det elektriske, og fandt her den rette mand. Henriks opgaver er primært udvikling af maskinstyringer til hydrauliske maskiner, og hans mangeårige erfaring gjorde valget let for os. Han er uddannet automatikmekaniker, og har i over 10 år arbejdet med udvikling og montage hos en af vores største kunder, som så det strategisk smarte i, at lade ham skifte til os, så begge virksomheder nu får gavn af hans enorme viden omkring maskiner og maskinstyring. Henrik har udover sin tekniske viden en projektlederuddannelse og erfaring med LEAN, 5S mv., som han bruger i sit daglige virke når projekterne skal i mål. Hos Uni-El sidder han med el, hydraulik, montagevejledninger, udvikling, eldiagrammer, dokumentation og meget mere.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 22 40 10 33
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.