Vore erfarne support-teknikere står altid klar til at hjælpe

Mange maskinbyggere betragter Uni-El som deres egen integrerede elafdeling, hvilket ud over selve fremstillingen af styringerne også inkluderer alt inden for support af eksisterende tavler.

Derfor står vore erfarne teknikere gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for projektering, produktion, indkøring og support af styretavler, og vi er specialister inden for PLC-, HMI- og SCADA-programmering. Vi ved, hvor vigtig en service support er.

Hvis du ønsker det, kommer vi ud og tilser systemerne med henblik på renovering, udbygning, optimering eller anden support. Vore teknikere kan efterfølgende komme med forslag til forbedring og modernisering af din maskine eller procesanlæg. Det kan være af vital betydning at få opgraderet ældre styringer med udgåede komponenter, så nedetiden minimeres, hvis uheldet er ude. Vore teknikere ved, hvilke komponenter der i så fald bør skiftes med rettidig omhu, og vi står gerne for hele projektet.

 

Vores automationssupport kan blandt andet hjælpe med

  • Renovering, udbygning og eftersyn af styretavler
  • Fejlfinding af maskiner og procesanlæg
  • Kontrol af styretavler
  • Optimering og modernisering af styretavler

Kontakt en af vore nedenstående teknikere, hvis du har brug for support til din eksisterende maskinstyring, eller hvis du f.eks. vil udbygge, modernisere eller optimere dit eksisterende procesanlæg.

 

 

Rudy Søgaard

Rudy Søgaard

Projektingeniør

Tlf.: +45 25 25 62 07
Email: rs@uni-el.dk
Download vCard
Rudy Søgaard arbejder både med fordelingstavler og styretavler hos Uni-El. Han har en spændende profil, også udover den faglige del. Inden han kastede sig over uddannelsen som industrielektriker og project manager, havde han allerede en landmandsuddannelse i rygsækken. I vores verden er mangfoldigheden og evnen til at se ting fra flere vinkler en stor styrke, så vi ser Rudys baggrund som landmand som en stor fordel: Ansvarlighed og ejerskab ligger i hans DNA. Han arbejder systematisk og målrettet med opgaverne, men er samtidig vant til at have mange opgaver kørende uden at miste overblikket. Inden han blev en del af Uni-El arbejdede han i ca. 10 år hos en af verdens største koncerner inden for eltavler til vindmølleindustrien, hvor han fik erfaring med alle trin fra udvikling og produktion, over vedligehold og service samt projektledelse og kvalitetsstyring. De kompetencer bruger han også hos os, hvor han nyder den meget direkte kontakt med kunder og partnere. Rudy er stærk på både IT og tavlehåndværket, så han bidrager med input og løsninger på flere niveauer/steder i Uni-El.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.