Dansk produktion af eltavler af høj kvalitet

Qua vores unikke Uni-El DNA stiller vi store krav til os selv og kvaliteten af de eltavler vi producerer.

Alle vore tavler tegnes og produceres under samme tag i byen Lind, nær Herning. Vi har indrettet os således, at teknikernes kontor er dør om dør med produktionen, så vi har optimal kommunikation mellem dem, der tegner og beregner og dem, der bygger eltavlerne. Hvis kunden kommer med ændringer under forløbet, er den korte kommunikationsvej mellem de involverede parter af altafgørende betydning for slutproduktets rigtighed og kvalitet. Vi har i Uni-El meget fokus på den del, for vi ved, hvor meget det betyder for elinstallatørerne, at de får en eltavle bygget efter den sidst godkendte tegning.

Ud over at leve op til de gældende danske og udenlandske lovkrav og standarder, udfører vi altid en række omfattende tests for at kunne garantere den maksimale driftsikkehed og en eltavle af højeste kvalitet.

Har du planer om at udbygge eller brug for support af et eksisterende tavlesystem? Så står vore serviceorienterede teknikere gerne til rådighed.

Læs mere om henholdsvis fordelingstavler, gruppetavler og ISO-tavler herunder, eller kontakt vore projektingeniører for rådgivning, og få et uforpligtende tilbud. Vi er desuden specialister i styretavler til maskinbyggere, som du kan læse mere om under Automation.

web_produktion-2

Vælg en tavlebygger med 25 års erfaring

Uanset størrelsen og anvendelsen af eltavlerne står vi altid klar til at levere den mest optimale og prisrigtige løsning til netop dit behov. Vi har mere end 25 års erfaring, hvor vi blandt andet har leveret eltavler af industrien, byggeriet, solcelleparker, skoler, etagebyggerier, plejehjem, landbrug og mange mange flere.

Vore medarbejdere går gerne de ekstra meter, der nogle gange skal til for at løse en opgave. Vi er fleksible på leveringstiden og har mange års erfaring med at sende eltavler i alle størrelser til både ind- og udlandet.

Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer er naturligvis en selvfølge ved levering.

Kontakt en af vore eksperter. De står gerne til rådighed.

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Morten Velbæk

Morten Velbæk

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: mv@uni-el.dk
Download vCard
Allerede til første samtale tilbød vi Morten Velbæk jobbet som tekniker hos Uni-El. Morten er typen, som ”vader ind i folk med træsko på” og hans DNA passer perfekt til vores grundholdning, at vores kunder - udover at få den rigtige løsning - også skal have lyst til at arbejde sammen med os som personer. Morten arbejder primært med fordelingstavler op til ca. 1.600 A, som han har stor erfaring med. Han er kundens kontaktperson hos Uni-El gennem hele processen: Rådgivning – tilbudsgivning – projektering – tegning – montør back up, helt til tavlen står færdig og klar til test og levering. Han er også en del af det ”kørende team”, som hjælper vores kunder med opmåling/besigtigelse af ombygningsopgaver, udregning af tilbud på udearbejder, og koordination heraf. Mortens erfaringer og indsigt fra tidligere arbejdspladser er guld værd når vi løbende udfordrer vores arbejdsgange for at få et endnu bedre flow i Uni-El til gavn for kunderne.