Dansk produktion af eltavler af høj kvalitet

Qua vores unikke Uni-El DNA stiller vi store krav til os selv og kvaliteten af de eltavler vi producerer.

Alle vore tavler tegnes og produceres under samme tag i byen Lind, nær Herning. Vi har indrettet os således, at teknikernes kontor er dør om dør med produktionen, så vi har optimal kommunikation mellem dem, der tegner og beregner og dem, der bygger eltavlerne. Hvis kunden kommer med ændringer under forløbet, er den korte kommunikationsvej mellem de involverede parter af altafgørende betydning for slutproduktets rigtighed og kvalitet. Vi har i Uni-El meget fokus på den del, for vi ved, hvor meget det betyder for elinstallatørerne, at de får en eltavle bygget efter den sidst godkendte tegning.

Ud over at leve op til de gældende danske og udenlandske lovkrav og standarder, udfører vi altid en række omfattende tests for at kunne garantere den maksimale driftsikkehed og en eltavle af højeste kvalitet.

Har du planer om at udbygge eller brug for support af et eksisterende tavlesystem? Så står vore serviceorienterede teknikere gerne til rådighed.

Læs mere om henholdsvis fordelingstavler, gruppetavler og ISO-tavler herunder, eller kontakt vore projektingeniører for rådgivning, og få et uforpligtende tilbud. Vi er desuden specialister i styretavler til maskinbyggere, som du kan læse mere om under Automation.

Vælg en tavlebygger med 25 års erfaring

Uanset størrelsen og anvendelsen af eltavlerne står vi altid klar til at levere den mest optimale og prisrigtige løsning til netop dit behov. Vi har mere end 25 års erfaring, hvor vi blandt andet har leveret eltavler af industrien, byggeriet, solcelleparker, skoler, etagebyggerier, plejehjem, landbrug og mange mange flere.

Vore medarbejdere går gerne de ekstra meter, der nogle gange skal til for at løse en opgave. Vi er fleksible på leveringstiden og har mange års erfaring med at sende eltavler i alle størrelser til både ind- og udlandet.

Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer er naturligvis en selvfølge ved levering.

Kontakt en af vore eksperter. De står gerne til rådighed.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Marius Sønderby

Marius Sønderby

Salgsingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: ms@uni-el.dk
Download vCard
Da Marius Sønderby spurgte om vi kunne tænke os at få ham ombord som sælger, var der ikke meget at tænke over. Han har et meget godt navn i branchen, og er en stor gevinst for båd Uni-El og kunderne. Han har arbejdet med el- og styretavler i mere end 30 år, og bidrager internt og eksternt med sin kæmpe erfaring. Han har altid en god idé til en løsning, og hvis han ikke selv kender svaret, kender han med garanti en, der gør. Marius er manden hos Uni-El, der gerne tager med kunderne på besigtigelse når der skal tænkes kreativt, bygges om i en eltavle, eller en tavle-ekspert skal med på råd for at løse en given opgave. Med sin tunge faglige balast finder han ikke kun den billigste løsning, men den rigtige løsning. Han er den sympatiske, imødekommende mand, der mere er rådgiver end sælger.

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.