Professionel projektering og konstruktion af fordelingstavler

Alle større byggerier har mindst én fordelingstavle, hvis formål er at fordele elektricitet sikkert ud til en række mindre individuelle kredsløb. I Uni-El bygger vi mange typer fordelingstavler fra mindre tavler i serieproduktion til store komplicerede variationer med flere tusinde ampere. Tag også fat i os, hvis du skal bruge fordelingstavler til forskellige kortslutningsniveauer og formklasser.

Vore fordelingstavler er sammensat af markedets bedste typegodkendte modulsystemer, hvilket sikrer en både hurtig og fleksibel projektering og konstruktion. Når vi projekterer, tager vi højde for, at eltavlerne er fremtidssikrede, og nemt kan ombygges og udbygges på et senere tidspunkt.

Vore fordelingstavler tegnes og produceres under samme tag i Lind, nær Herning. Teknikernes kontor er dør om dør med produktionen, så vi har optimal kommunikation mellem teknikerne og montørerne. Hvis I kommer med ændringer under forløbet, er kommunikationen mellem de involverede parter af altafgørende betydning for slutproduktets rigtighed og kvalitet. Vi har meget fokus på den del, for vi ved, hvor meget det betyder for elinstallatører at de får en fordelingstavle bygget efter den sidst godkendte tegning.

Ud over at leve op til de gældende danske og udenlandske lovkrav og standarder udfører vi altid en række omfattende tests for at kunne garantere den maksimale driftsikkehed og fordelingstavler af højeste kvalitet.

Har du planer om at udbygge eller brug for support af et eksisterende tavlesystem, står vore serviceorienterede teknikere gerne til rådighed.

Fordele ved at bestille fordelingstavler hos Uni-El:

  • Kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Hurtig og fleksibel projektering af fordelingstavler
  • En fremtidssikret løsning til konkurrencedygtige priser
  • Dansk produktion af højeste kvalitet
  • Markedets bedste typegodkendte modulsystemer til fordelingstavler
  • Gennemtestede produkt og garanti for overholdelse af gældende lovkrav og normer
  • Vi gør alt for at være skarpe på leveringstiden
  • Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer
Marius Sønderby

Marius Sønderby

Salgsingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: ms@uni-el.dk
Download vCard
Da Marius Sønderby spurgte om vi kunne tænke os at få ham ombord som sælger, var der ikke meget at tænke over. Han har et meget godt navn i branchen, og er en stor gevinst for båd Uni-El og kunderne. Han har arbejdet med el- og styretavler i mere end 30 år, og bidrager internt og eksternt med sin kæmpe erfaring. Han har altid en god idé til en løsning, og hvis han ikke selv kender svaret, kender han med garanti en, der gør. Marius er manden hos Uni-El, der gerne tager med kunderne på besigtigelse når der skal tænkes kreativt, bygges om i en eltavle, eller en tavle-ekspert skal med på råd for at løse en given opgave. Med sin tunge faglige balast finder han ikke kun den billigste løsning, men den rigtige løsning. Han er den sympatiske, imødekommende mand, der mere er rådgiver end sælger.

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.