Professionel projektering og konstruktion af fordelingstavler

Alle større byggerier har mindst én fordelingstavle, hvis formål er at fordele elektricitet sikkert ud til en række mindre individuelle kredsløb. I Uni-El bygger vi mange typer fordelingstavler fra mindre tavler i serieproduktion til store komplicerede variationer med flere tusinde ampere. Tag også fat i os, hvis du skal bruge fordelingstavler til forskellige kortslutningsniveauer og formklasser.

Vore fordelingstavler er sammensat af markedets bedste typegodkendte modulsystemer, hvilket sikrer en både hurtig og fleksibel projektering og konstruktion. Når vi projekterer, tager vi højde for, at eltavlerne er fremtidssikrede, og nemt kan ombygges og udbygges på et senere tidspunkt.

Vore fordelingstavler tegnes og produceres under samme tag i byen Rimmerhus, mellem Herning og Vesterhavet. Teknikernes kontor er dør om dør med produktionen, så vi har optimal kommunikation mellem teknikerne og montørerne. Hvis I kommer med ændringer under forløbet, er kommunikationen mellem de involverede parter af altafgørende betydning for slutproduktets rigtighed og kvalitet. Vi har meget fokus på den del, for vi ved, hvor meget det betyder for elinstallatører at de får en fordelingstavle bygget efter den sidst godkendte tegning.

Ud over at leve op til de gældende danske og udenlandske lovkrav og standarder udfører vi altid en række omfattende tests for at kunne garantere den maksimale driftsikkehed og fordelingstavler af højeste kvalitet.

Har du planer om at udbygge eller brug for support af et eksisterende tavlesystem, står vore serviceorienterede teknikere gerne til rådighed.

Fordele ved at bestille fordelingstavler hos Uni-El:

  • Kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Hurtig og fleksibel projektering af fordelingstavler
  • En fremtidssikret løsning til konkurrencedygtige priser
  • Dansk produktion af højeste kvalitet
  • Markedets bedste typegodkendte modulsystemer til fordelingstavler
  • Gennemtestede produkt og garanti for overholdelse af gældende lovkrav og normer
  • Vi gør alt for at være skarpe på leveringstiden
  • Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer

 

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.