Hurtig levering af gruppetavler – made in Denmark

”Hvorfor købe i øst, når vi kan lave det i vest?” siges ofte af Uni-El medarbejderne med et glimt i øjet.

Vores effektive set-up gør, at vi er så langt nede i produktionstid pr. enhed, at vi prismæssigt kan konkurrere med eltavler bygget i lavtløns-lande, selvom vi udelukkende bruger dansk arbejdskraft. Vi er leveringsdygtige i serieproduktion af alle typer standardgruppetavler, og leverer ofte f. eks. 10 ad gangen til vore faste kunder.

Alle vore gruppetavler bygges af markedets bedste typekomponenter, og forlader ikke produktionen, før vi har testet dem.

Vore erfarne tavlespecialister står altid til rådighed for mere kundespecifikke gruppetavler, som f.eks. kan inkludere en indbygget varmeberegner, flere HPFI-relæer, planforsænket montage, mm.

En af vore styrker inden for gruppetavler er den fleksible produktion, hvor der ikke er langt fra bestillingen til levering af monteringsklare gruppetavler.

Alle vore gruppetavler leveres naturligvis med fuld dokumentation, kredsskema og specifikationer.

Kontakt en af vore eksperter, hvis du har brug for en stærk, hurtig og fleksibel leverandør af gruppetavler.

 

Fordele ved at bestille gruppetavler hos Uni-El:

  • Kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Hurtig levering til konkurrencedygtige priser
  • Dansk produktion af højeste kvalitet
  • Komponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede produkt og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer

 

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Morten Velbæk

Morten Velbæk

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: mv@uni-el.dk
Download vCard
Allerede til første samtale tilbød vi Morten Velbæk jobbet som tekniker hos Uni-El. Morten er typen, som ”vader ind i folk med træsko på” og hans DNA passer perfekt til vores grundholdning, at vores kunder - udover at få den rigtige løsning - også skal have lyst til at arbejde sammen med os som personer. Morten arbejder primært med fordelingstavler op til ca. 1.600 A, som han har stor erfaring med. Han er kundens kontaktperson hos Uni-El gennem hele processen: Rådgivning – tilbudsgivning – projektering – tegning – montør back up, helt til tavlen står færdig og klar til test og levering. Han er også en del af det ”kørende team”, som hjælper vores kunder med opmåling/besigtigelse af ombygningsopgaver, udregning af tilbud på udearbejder, og koordination heraf. Mortens erfaringer og indsigt fra tidligere arbejdspladser er guld værd når vi løbende udfordrer vores arbejdsgange for at få et endnu bedre flow i Uni-El til gavn for kunderne.

Rudy Søgaard

Rudy Søgaard

Projektingeniør

Tlf.: +45 25 25 62 07
Email: rs@uni-el.dk
Download vCard
Rudy Søgaard arbejder både med fordelingstavler og styretavler hos Uni-El. Han har en spændende profil, også udover den faglige del. Inden han kastede sig over uddannelsen som industrielektriker og project manager, havde han allerede en landmandsuddannelse i rygsækken. I vores verden er mangfoldigheden og evnen til at se ting fra flere vinkler en stor styrke, så vi ser Rudys baggrund som landmand som en stor fordel: Ansvarlighed og ejerskab ligger i hans DNA. Han arbejder systematisk og målrettet med opgaverne, men er samtidig vant til at have mange opgaver kørende uden at miste overblikket. Inden han blev en del af Uni-El arbejdede han i ca. 10 år hos en af verdens største koncerner inden for eltavler til vindmølleindustrien, hvor han fik erfaring med alle trin fra udvikling og produktion, over vedligehold og service samt projektledelse og kvalitetsstyring. De kompetencer bruger han også hos os, hvor han nyder den meget direkte kontakt med kunder og partnere. Rudy er stærk på både IT og tavlehåndværket, så han bidrager med input og løsninger på flere niveauer/steder i Uni-El.