Hurtig levering af gruppetavler – made in Denmark

”Hvorfor købe i øst, når vi kan lave det i vest?” siges ofte af Uni-El medarbejderne med et glimt i øjet.

Vores effektive set-up gør, at vi er så langt nede i produktionstid pr. enhed, at vi prismæssigt kan konkurrere med eltavler bygget i lavtløns-lande, selvom vi udelukkende bruger dansk arbejdskraft. Vi er leveringsdygtige i serieproduktion af alle typer standardgruppetavler, og leverer ofte f. eks. 10 ad gangen til vore faste kunder.

Alle vore gruppetavler bygges af markedets bedste typekomponenter, og forlader ikke produktionen, før vi har testet dem.

Vore erfarne tavlespecialister står altid til rådighed for mere kundespecifikke gruppetavler, som f.eks. kan inkludere en indbygget varmeberegner, flere HPFI-relæer, planforsænket montage, mm.

En af vore styrker inden for gruppetavler er den fleksible produktion, hvor der ikke er langt fra bestillingen til levering af monteringsklare gruppetavler.

Alle vore gruppetavler leveres naturligvis med fuld dokumentation, kredsskema og specifikationer.

Kontakt en af vore eksperter, hvis du har brug for en stærk, hurtig og fleksibel leverandør af gruppetavler.

 

Fordele ved at bestille gruppetavler hos Uni-El:

  • Kvalificeret sparring med erfarne tavlespecialister
  • Hurtig levering til konkurrencedygtige priser
  • Dansk produktion af højeste kvalitet
  • Komponenter fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede produkt og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation inkl. kredsskema og specifikationer

 

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Marius Sønderby

Marius Sønderby

Salgsingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: ms@uni-el.dk
Download vCard
Da Marius Sønderby spurgte om vi kunne tænke os at få ham ombord som sælger, var der ikke meget at tænke over. Han har et meget godt navn i branchen, og er en stor gevinst for båd Uni-El og kunderne. Han har arbejdet med el- og styretavler i mere end 30 år, og bidrager internt og eksternt med sin kæmpe erfaring. Han har altid en god idé til en løsning, og hvis han ikke selv kender svaret, kender han med garanti en, der gør. Marius er manden hos Uni-El, der gerne tager med kunderne på besigtigelse når der skal tænkes kreativt, bygges om i en eltavle, eller en tavle-ekspert skal med på råd for at løse en given opgave. Med sin tunge faglige balast finder han ikke kun den billigste løsning, men den rigtige løsning. Han er den sympatiske, imødekommende mand, der mere er rådgiver end sælger.