25 år med ISO-certificerede metal- og kunststoftavler

Uanset om der er tale om fordelings-, gruppe- eller styretavler er de i nogle tilfælde udsat for et barskt miljø. Det kan være alt fra det fugtige danske vejr og støvede industribygninger til rengøring med højtryksrensere, eller nærkontakt med giftige væsker. Løsningen er at beskytte den pågældende eltavle ved at bygge den ind i en særlig ISO-certificeret metal- eller kunststoftavle.

I Uni-El har vi mere end 25 års erfaring med at levere blandt andet dobbeltisolerede korrosionssikre og vandtætte ISO-tavler af den højeste kvalitet til blandt andet solcelleparker, byggepladser, industri, landbrug og skibsfart. Kvaliteten er altafgørende for ISO-tavler, og vi benytter udelukkende de bedste komponenter og metal- og kunststoftavler fra anerkendte leverandører, som garanterer en høj drift- og personsikkerhed.

Vore fagligt dygtige tavlespecialister står altid til rådighed til at imødekomme jeres ønsker med rådgivning under hele forløbet, samt til support af eksisterende ISO-tavler.

 

Fordele ved at bestille ISO-tavler hos Uni-El:

  • Fleksibel projektering med individuelt tilpassede løsninger
  • Dansk produktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Kvalificeret sparring og højt serviceniveau under hele forløbet
  • ISO-certificerede metal- og kunststoftavler fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede ISO-tavler og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation af ISO-tavler inkl. kredsskema og specifikationer

 

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Morten Velbæk

Morten Velbæk

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: mv@uni-el.dk
Download vCard
Allerede til første samtale tilbød vi Morten Velbæk jobbet som tekniker hos Uni-El. Morten er typen, som ”vader ind i folk med træsko på” og hans DNA passer perfekt til vores grundholdning, at vores kunder - udover at få den rigtige løsning - også skal have lyst til at arbejde sammen med os som personer. Morten arbejder primært med fordelingstavler op til ca. 1.600 A, som han har stor erfaring med. Han er kundens kontaktperson hos Uni-El gennem hele processen: Rådgivning – tilbudsgivning – projektering – tegning – montør back up, helt til tavlen står færdig og klar til test og levering. Han er også en del af det ”kørende team”, som hjælper vores kunder med opmåling/besigtigelse af ombygningsopgaver, udregning af tilbud på udearbejder, og koordination heraf. Mortens erfaringer og indsigt fra tidligere arbejdspladser er guld værd når vi løbende udfordrer vores arbejdsgange for at få et endnu bedre flow i Uni-El til gavn for kunderne.

Seneste nyt

Uni-El på de sociale medier