25 år med ISO-certificerede metal- og kunststoftavler

Uanset om der er tale om fordelings-, gruppe- eller styretavler er de i nogle tilfælde udsat for et barskt miljø. Det kan være alt fra det fugtige danske vejr og støvede industribygninger til rengøring med højtryksrensere, eller nærkontakt med giftige væsker. Løsningen er at beskytte den pågældende eltavle ved at bygge den ind i en særlig ISO-certificeret metal- eller kunststoftavle.

I Uni-El har vi mere end 25 års erfaring med at levere blandt andet dobbeltisolerede korrosionssikre og vandtætte ISO-tavler af den højeste kvalitet til blandt andet solcelleparker, byggepladser, industri, landbrug og skibsfart. Kvaliteten er altafgørende for ISO-tavler, og vi benytter udelukkende de bedste komponenter og metal- og kunststoftavler fra anerkendte leverandører, som garanterer en høj drift- og personsikkerhed.

Vore fagligt dygtige tavlespecialister står altid til rådighed til at imødekomme jeres ønsker med rådgivning under hele forløbet, samt til support af eksisterende ISO-tavler.

 

Fordele ved at bestille ISO-tavler hos Uni-El:

  • Fleksibel projektering med individuelt tilpassede løsninger
  • Dansk produktion af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Kvalificeret sparring og højt serviceniveau under hele forløbet
  • ISO-certificerede metal- og kunststoftavler fra anerkendte leverandører
  • Gennemtestede ISO-tavler og garanti for overholdelse af gældende regler og normer
  • Fuld dokumentation af ISO-tavler inkl. kredsskema og specifikationer

 

Nicolaj Skov Nielsen

Nicolaj Skov Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Email: nsn@uni-el.dk
Download vCard
Inden Nicolaj startede som tekniker hos Uni-El, var han i 7 år den primære el-ansvarlige for en stor maskinpark, hvor en del af opgaverne indbefattede konstruktion af både tavler og PLC-/relæstyringer. Han har i den forbindelse fået en omfattende viden om - og erfaring med - komplicerede maskinanlæg, som Uni-Els kunder nyder godt af. Efter hans mange år som maskinansvarlig har han fået et pragmatisk forhold til maskinstyring, og hylder ”keep it simple” princippet, så han gør ikke tingene mere komplicerede end nødvendigt. Nicolaj har altid interesseret sig for IT, og vi har her en mand med stor erfaring på EDB-siden, hvilket selvfølgelig er et kæmpe plus for en teknisk tegner. Hos Uni-El konstruerer han både styretavler til maskinbyggeren, samt eltavler til elinstallatøren. Nicolajs profil passer godt til både vores Uni-El DNA og jobbet, bl.a. lyder det ”Han arbejder koncentreret og ihærdigt, til opgaven er løst. Man kan trygt overlade Nicolaj ansvaret for opgaver, der kræver udholdenhed, omhyggelighed, præcision og høje krav til korrekt løsning.”

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 22 40 10 33
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.