11 jul

Ferien blev udsat, da tavlen til Herning Skøjtehal eksploderede

Ferien blev udsat, da tavlen til Herning Skøjtehal eksploderede

“Morten, vi har et problem…” Sådan startede opkaldet, der endte med at blive et vildt ridt i kampen mod uret. Og beviset for, at når vi mennesker vil noget og arbejder sammen, kan vi klare alt.

“Efter service på is-anlægget i Herning Skøjtehal er en 400A tavle eksploderet.
I har ikke lavet den, den er bygget om utallige gange, den er gammel, den kommunikerer med en masse grej og der findes ikke tegninger, som tilnærmelsesvis passer …
Og snart – meget snart – kommer masser af børn fra mange lande, som skal spille ishockey på banen. Vi KAN ikke skuffe dem! Kan I hjælpe?”

Sådan cirka lød beskeden fra Per Skott fra firmaet Lund&Erichsen, som havde fået til opgave at få køleanlægget tilbage på sporet.

I det vildeste fælles projekt, og under voldsomt tidspres med manuelt at følge hver enkelt af de mange (læs: rigtig mange 🙂 ledninger, notere, tegne, diskutere, overveje, tegne igen, bestille, bygge, teste og montere, lykkedes det at få kølemaskinerne tilbage i drift.

Følgende syn mødte os – det har sagt bang!

Per fra Lund & Erichsen udsatte sin ferie, Uni-El’erne tegnede og byggede om aftenen og i weekenden. Selv da solen endelig skinnede på en lørdag stod gutterne på værkstedet og monterede.

Men! Efter monteringen og alle de fælles anstrengelser fik vi hurtig besked om, at anlægget nu er i gang med at køle isen 😉

“… mellem CTS og styretavle. Vi har set alle frekvensomformere, og alle trin på kompressorerne køre, vi har alle temperaturfølere og flow vist korrekt i CTS…”, lød det bl.a. i en sms fra Per Skott

Her er før og efter billede af henholdsvis den tavle vi fik overdrage og den nye tavle vi leverede;

Pointen er, at hvis folk rykker sammen i bussen når det gælder, bliver det umulige muliggjort.

Tak til Lund & Erichsen for samarbejdet, og en kæmpe tak til Uni-El’erne, som satte en fed streg under vores DNA.

God sommer derude!

PS: Rigtig god og velfortjent ferie, Per Skott & kollegaer 😉