Uni-El har mere end 30 erfarne medarbejdere

Herunder kan du lære vore medarbejdere bedre at kende, samt finde kontaktinformationer på alle vore afdelinger. Vores projektingeniører står tilmed altid til rådighed med rådgivning, tavlebyggeri, programmering, indkøring og support af din næste eltavle, uanset om det er fordelingstavler, gruppetavler eller styretavler.

 

Direktion

Morten Frank Mogensen

Morten Frank Mogensen

Adm. direktør

Tlf.: +45 96 27 37 03
Mobil: +45 25 10 21 26
Email: mfm@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Morten Frank Mogensen overtog i forbindelse med generationsskiftet rollen som administrerende direktør og medejer af Uni-El. Morten kommer fra stillinger som adm. direktør inden for ejendoms- og softwarebranchen, har boet 14 år i Tyskland, og besidder også et stærkt netværk syd for grænsen. Ud over salg og strategi ligger hans styrke i evnen til at sætte det rigtige hold, så kunderne får den sparringspartner i Uni-El, der er bedst egnet til opgaven. Morten modtog under sin tjeneste ved Den Kongelige Livgarde ”Dronningens Ur” af hendes Majestæt Dronning Margrethe II, og er nøje udvalgt af Aksel Graversen som garant for videreførelsen af det unikke Uni-El DNA med ordentlighed både internt og eksternt.

Lars Thiesen

Lars Thiesen

Teknisk chef

Tlf.: +45 96 27 37 07
Mobil: +45 40 28 81 08
Email: lt@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Lars Thiesen blev headhuntet til stillingen som teknisk chef for Uni-El. Ikke kun pga. sine evner og fortid som teknisk ansvarlig inden for maskinbygger-branchen, men lige så meget fordi Lars’ holdninger passer perfekt til det unikke Uni-El DNA. Lars er manden, der ikke går hjem før kunden er tilfreds. I erfaringsdatabasen har han både elektronik, styringer, klassiske eltavler og ikke mindst PLC-programmering. Han har arbejdet med alt fra styringer af decentrale kraftværker over vindmøller til støbemaskiner inden for automobilbranchen. Lars tiltrådte i forbindelse med generationsskiftet og er nu, ud over at være teknisk chef for virksomheden, også blevet medejer af Uni-El.

Projektafdeling

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Henrik Olsen

Henrik Olsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 08
Email: ho@uni-el.dk
Download vCard
Ansættelsen af Henrik Olsen var et scoop for Uni-El. Vi ledte efter stærk profil, som forstår samspillet mellem det mekaniske og det elektriske, og fandt her den rette mand. Henriks opgaver er primært udvikling af maskinstyringer til hydrauliske maskiner, og hans mangeårige erfaring gjorde valget let for os. Han er uddannet automatikmekaniker, og har i over 10 år arbejdet med udvikling og montage hos en af vores største kunder, som så det strategisk smarte i, at lade ham skifte til os, så begge virksomheder nu får gavn af hans enorme viden omkring maskiner og maskinstyring. Henrik har udover sin tekniske viden en projektlederuddannelse og erfaring med LEAN, 5S mv., som han bruger i sit daglige virke når projekterne skal i mål. Hos Uni-El sidder han med el, hydraulik, montagevejledninger, udvikling, eldiagrammer, dokumentation og meget mere.

Rudy Søgaard

Rudy Søgaard

Projektingeniør

Tlf.: +45 25 25 62 07
Email: rs@uni-el.dk
Download vCard
Rudy Søgaard arbejder både med fordelingstavler og styretavler hos Uni-El. Han har en spændende profil, også udover den faglige del. Inden han kastede sig over uddannelsen som industrielektriker og project manager, havde han allerede en landmandsuddannelse i rygsækken. I vores verden er mangfoldigheden og evnen til at se ting fra flere vinkler en stor styrke, så vi ser Rudys baggrund som landmand som en stor fordel: Ansvarlighed og ejerskab ligger i hans DNA. Han arbejder systematisk og målrettet med opgaverne, men er samtidig vant til at have mange opgaver kørende uden at miste overblikket. Inden han blev en del af Uni-El arbejdede han i ca. 10 år hos en af verdens største koncerner inden for eltavler til vindmølleindustrien, hvor han fik erfaring med alle trin fra udvikling og produktion, over vedligehold og service samt projektledelse og kvalitetsstyring. De kompetencer bruger han også hos os, hvor han nyder den meget direkte kontakt med kunder og partnere. Rudy er stærk på både IT og tavlehåndværket, så han bidrager med input og løsninger på flere niveauer/steder i Uni-El.

Morten Velbæk

Morten Velbæk

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: mv@uni-el.dk
Download vCard
Allerede til første samtale tilbød vi Morten Velbæk jobbet som tekniker hos Uni-El. Morten er typen, som ”vader ind i folk med træsko på” og hans DNA passer perfekt til vores grundholdning, at vores kunder - udover at få den rigtige løsning - også skal have lyst til at arbejde sammen med os som personer. Morten arbejder primært med fordelingstavler op til ca. 1.600 A, som han har stor erfaring med. Han er kundens kontaktperson hos Uni-El gennem hele processen: Rådgivning – tilbudsgivning – projektering – tegning – montør back up, helt til tavlen står færdig og klar til test og levering. Han er også en del af det ”kørende team”, som hjælper vores kunder med opmåling/besigtigelse af ombygningsopgaver, udregning af tilbud på udearbejder, og koordination heraf. Mortens erfaringer og indsigt fra tidligere arbejdspladser er guld værd når vi løbende udfordrer vores arbejdsgange for at få et endnu bedre flow i Uni-El til gavn for kunderne.

Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.

Bo Laursen

Bo Laursen

Projektingeniør

Mobil: +45 25 25 62 08
Email: bl@uni-el.dk
Download vCard
Bo Laursen tilfører Uni-Els tekniske afdeling værdifulde kompetencer, da han udover at være installatør, også er uddannet maskinsnedker. Bo har en fantastisk ”hands-on-tilgang” til maskinstyring, som vores kunder sætter stor pris på. Han er en del af vores PLC-Team, og sidder med programmeringen af komplekse styringer til bl.a. svømmehaller, biomasse-kedler, varmepumper, husstandsmøller, staldventilation, maskiner til fiskeslagte-industrien og meget mere. En af de mange positive ting kunderne fremhæver hos Bo, er hans evne til at tilbyde dem ”One Point of Contact”-modellen: Bo kan håndtere hele projektet. Helt fra rådgivning, sparring og prissætning, til projektering og programmeringen af PLC-softwaren. Mange partnere sætter pris på at have én kontaktperson, som kører projekterne fra start til slut. Det kan Bo. Og så er han samtidig en behagelig og begavet fyr at være sammen med.

Indkøb & intern salg

Økonomi

Lager

Susanne S. Lauritzen

Susanne S. Lauritzen

Lagermedarbejder

Produktion

Andreas Pinnerup

Andreas Pinnerup

Tavlemontør
Jørgen N. Fogh

Jørgen N. Fogh

Testmester
Vijayakumaran Kanapathyppilai

Vijayakumaran Kanapathyppilai

Tavlemontør
Sara Brejner

Sara Brejner

Tavlemontør
Kristian Rahbek

Kristian Rahbek

Elev
Berit Bruun

Berit Bruun

Tavlemontør
Kenneth Hansen

Kenneth Hansen

Tavlemontør
Daniel Østerholm Gräff

Daniel Østerholm Gräff

Tavlemontør
Inger Rasmussen

Inger Rasmussen

Tavlemontør
Thomas T. Nielsen

Thomas T. Nielsen

Tavlemontør
Ping Xiang

Ping Xiang

Tavlemontør
Mogens Nielsen

Mogens Nielsen

Tavlemontør
Micael Pedersen

Micael Pedersen

Elektroniktekniker
Henning Bilgrav

Henning Bilgrav

Tavlemontør
Heidi Madsen

Heidi Madsen

Tavlemontør
Finn Christensen

Finn Christensen

Tavlemontør