Uni-El har mere end 40 erfarne medarbejdere

Herunder kan du lære vore medarbejdere bedre at kende, samt finde kontaktinformationer på alle vore afdelinger. Vores projektingeniører står tilmed altid til rådighed med rådgivning, tavlebyggeri, programmering, indkøring og support af din næste eltavle, uanset om det er fordelingstavler, gruppetavler eller styretavler.

Direktion

Morten Frank Mogensen

Morten Frank Mogensen

Adm. direktør

Tlf.: +45 96 27 37 03
Mobil: +45 25 10 21 26
Email: mfm@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Morten Frank Mogensen overtog i forbindelse med generationsskiftet rollen som administrerende direktør og medejer af Uni-El. Morten kommer fra stillinger som adm. direktør inden for ejendoms- og softwarebranchen, har boet 14 år i Tyskland, og besidder også et stærkt netværk syd for grænsen. Ud over salg og strategi ligger hans styrke i evnen til at sætte det rigtige hold, så kunderne får den sparringspartner i Uni-El, der er bedst egnet til opgaven. Morten modtog under sin tjeneste ved Den Kongelige Livgarde ”Dronningens Ur” af hendes Majestæt Dronning Margrethe II, og er nøje udvalgt af Aksel Graversen som garant for videreførelsen af det unikke Uni-El DNA med ordentlighed både internt og eksternt.

Projektafdeling

Marius Sønderby

Marius Sønderby

Salgsingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: ms@uni-el.dk
Download vCard
Da Marius Sønderby spurgte om vi kunne tænke os at få ham ombord som sælger, var der ikke meget at tænke over. Han har et meget godt navn i branchen, og er en stor gevinst for båd Uni-El og kunderne. Han har arbejdet med el- og styretavler i mere end 30 år, og bidrager internt og eksternt med sin kæmpe erfaring. Han har altid en god idé til en løsning, og hvis han ikke selv kender svaret, kender han med garanti en, der gør. Marius er manden hos Uni-El, der gerne tager med kunderne på besigtigelse når der skal tænkes kreativt, bygges om i en eltavle, eller en tavle-ekspert skal med på råd for at løse en given opgave. Med sin tunge faglige balast finder han ikke kun den billigste løsning, men den rigtige løsning. Han er den sympatiske, imødekommende mand, der mere er rådgiver end sælger.

Kim M. Bøgh

Kim M. Bøgh

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 09
Mobil: +45 22 61 63 12
Email: kb@uni-el.dk
Download vCard
Kim Bøgh har været hos Uni-El i mere end 20 år, og er specialist inden for maskinstyring. Kims styrke ligger bl.a. i hans evne til at forstå komplekse sammenhænge, langt ud over selve styringen. Kims store erfaring gør ham til en populær sparringspartner hos mange førende maskinbyggere, som trækker på hans evner inden for både maskinkonstruktion, proces-optimering og PLC-programmering. Kim har programmeret maskinstyringer lige fra affaldskomprimering, over vandbehandlingsanlæg i svømmehaller til komplet styring af korn- og foderstoftransport på store havneanlæg i udlandet. Kim er Uni-El ambassadør til fingerspidserne og en af kulturbærerne i hele organisationen.

Freddy Godskesen

Freddy Godskesen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 10
Mobil: +45 30 73 62 51
Email: fg@uni-el.dk
Download vCard
Freddy Godskesen har mange års erfaring inden for design af styre- og eltavler. Freddy har med sin store viden evnen til at se den helt rigtige løsning med de helt rigtige komponenter. Freddy er skarp omkring den nyeste udvikling på markedet, og er en af de ansvarlige i Uni-El mht. at holde et vågent øje med komponenter i den ønskede Uni-El kvalitet til den rigtige pris. Freddy opdaterer løbende kundernes tavler, så slutproduktet hele tiden udvikler sig, både hvad angår pris, funktionalitet og kvalitet. Han er manden, der kan svare på selv de mest kringlede spørgsmål inden for f.eks. frekvensomformere og softstartere. I Uni-El sætter vi derudover pris på, at Freddy er en af dem, der ved, hvornår det gælder, og han går gerne de ekstra meter for Uni-El's kunder, når det brænder på.

Henrik Olsen

Henrik Olsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 08
Email: ho@uni-el.dk
Download vCard
Ansættelsen af Henrik Olsen var et scoop for Uni-El. Vi ledte efter stærk profil, som forstår samspillet mellem det mekaniske og det elektriske, og fandt her den rette mand. Henriks opgaver er primært udvikling af maskinstyringer til hydrauliske maskiner, og hans mangeårige erfaring gjorde valget let for os. Han er uddannet automatikmekaniker, og har i over 10 år arbejdet med udvikling og montage hos en af vores største kunder, som så det strategisk smarte i, at lade ham skifte til os, så begge virksomheder nu får gavn af hans enorme viden omkring maskiner og maskinstyring. Henrik har udover sin tekniske viden en projektlederuddannelse og erfaring med LEAN, 5S mv., som han bruger i sit daglige virke når projekterne skal i mål. Hos Uni-El sidder han med el, hydraulik, montagevejledninger, udvikling, eldiagrammer, dokumentation og meget mere.

Heine Michael Nielsen

Heine Michael Nielsen

Projektingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 14
Mobil: +45 25 10 00 77
Email: hmn@uni-el.dk
Download vCard
Heine M. Nielsen er automationsindustriens svar på en multikunstner! Fra begge tidligere arbejdspladser, som vi var i kontakt med, lød det ”Heine er virkelig dygtig, og han skal nok få det til at virke, lige meget hvad!”. Erfaringerne tæller mange interessante ting, bl.a. højspændingstransformere, høj-/lavspændingsanlæg, fordelingstavler, specialinstallationer, varmecentraler (han er også uddannet varmemester!), vandværker, ventilations-, køle/frys- og varmefordelingsanlæg, dieselgeneratorer og programmering af PLC-styringer. Heine har mere end 20 års erfaring og han har arbejdet med både drift, vedligehold, fejlfinding, tavlemontage, konstruktion og PLC-programmering. Som han skrev i sit CV, ”jeg har fået lov til at prøve mange ting”. Heine arbejder i vores styretavle-afdeling, hvor han rådgiver maskinbyggere, projekterer deres styringer, tegner diagrammerne og selv programmerer PLC-styringer. Han er med andre ord kundens mand gennem hele processen. Udover det faglige niveau, har han sit vindende væsen med sig og hans sunde holdninger/værdisæt passer godt til Uni-Els DNA.

Morten Fjord

Morten Fjord

Projektingeniør

Mobil: +45 22 45 27 10
Email: mof@uni-el.dk
Download vCard
Morten Fjord sidder som projektmand på gruppe- og fordelingstavler hos Uni-El. I spøg kaldte en kollega ham ”Europamesteren i gruppetavler”, da Morten har tegnet og ordrebehandlet gruppetavler i titusindvis. I løbet af karrieren har han udvidet sine kompetencer og er nu også stærk teknisk når det kommer til projektering af fordelingstavler. En af Mortens mange styrker er hans strukturerede tilgang til opgaverne han sidder med. Både kollegaer og kunder ved han har styr på tingene. Samtidig er han skrap til IT og giver gerne gode råd til andre når han opdager noget smart, der kunne komme alle til gode. Morten har det rolige overblik og behagelige gemyt, som passer godt til vores DNA. Han er den dygtige tekniker, den behagelige kollega, og den sympatiske fyr man gerne arbejder sammen med.

René Ø. Christensen

René Ø. Christensen

Projektingeniør

Mobil: +45 25 25 62 10
Email: rc@uni-el.dk
Download vCard
René Ø. Christensen er superbruger inden for bl.a. PC-Schematic og en populær sparringspartner hos vores kunder når det kommer til design og konstruktion af både styretavler til maskinbyggeren, samt eltavler til elinstallatøren. Han er nemlig en af ”Hybrid-teknikerne”, som både kan projektere effekttavler og styretavler + dem midt imellem. René er dagligt i kontakt med mange af vores kunder over hele Danmark, som trækker på hans evner til at tegne den rigtige tavle til opgaven. Ud over kundekontakten er han løbende i kontakt med vores leverandører, og er med i teamet hos Uni-El som sørger for, at vi hele tiden er up to date mht. aktuelle lovkrav, og ikke mindst udviklingen inden for komponenter. Uni-Els kunder nyder godt af Renés gode netværk inden for branchen, som i mange tilfælde har kunnet skære leveringstiden ned til et absolut minimum, når en af vores kunder har stået med en hastesag.

Torben Bonde Pedersen

Torben Bonde Pedersen

Projektingeniør