15 mar

Uni-El A/S og COVID-19

Uni-El A/S og COVID-19

En briefing og en stor tak fra Uni-El A/S

Briefing: Vi tager COVID-19 meget alvorligt, men statsministeren pointerede, at vi skal holde gang i den private sektor. Bl.a. derfor er vi fortsat i gang hos Uni-El.

Udover hensynet til samfundet har vi som Jeres leverandør et kæmpe ansvar overfor Jer og Jeres kunder, og det tager vi også meget alvorligt. Vi er stadig alle mand i fuld gang, men under skærpede hygiejne-/sikkerhedsforanstaltninger.
Bl.a. er der indført en 2 meter-zone mellem alle medarbejdere, vi har folk på hjemmekontorer, møder udsættes eller afholdes via telefon/web, kantinen er lukket, vi spiser med stor afstand til hinanden, der er sat yderligere håndspritautomater op – også i produktionen – og vi desinficerer flere gange dagligt dørhåndtag, toiletter mv.

Overordnet følger vi myndighedernes anbefalinger nøje, og skruer gerne en ekstra tand op for at passe på hinanden.

Vi er pt. ikke voldsom ramt af leveranceproblemer, men der er selvfølgelig ingen garantier. Hvad COVID-19 kommer til at betyde, kan man kun gisne om. Som altid vil yde vores bedste for at overholde de aftaler – inkl. leveringsterminer – vi har indgået.

Til sidst vil jeg takke alle vores kunder. TAK fordi I handler med – og hos – Uni-El.
Jeg er nu endnu mere stolt af, at vi hos Uni-El producerer 100% af vores styre-/eltavler i Danmark. Dette er ikke et politisk indlæg, og der er ikke noget nationalistisk eller protektionistisk i det, men det glæder mig, at Jeres tillid gør, at vi kan holde fast i lokale arbejdspladser, betale folk en anstændig løn, og de kan bruge deres løn til at betale skat herhjemme og holde gang i hjulene. De menneskelige konsekvenser ifm. COVID-19 er de største, men når det så er sagt, er det vigtigt, at vi stadig holder gang i vores lille fine ”Butik Danmark” så der fortsat er resourcer til at betale for vores fremragende velfærdsstat.

 
På vegne af Uni-El A/S

Morten Frank Mogensen
CEO

Direct   +45 96 27 37 03
Mobile  +45 25 10 21 26
Email    mfm@uni-el.dk