29 aug

Vi indsamlede over 29.000 kr. til Stafet for Livet

Vi indsamlede over 29.000 kr. til Stafet for Livet

Uni-El deltog for første gang til Stafet for Livet i Herning i weekenden. Et godt arrangement, hvor man man går i hold i et døgn, for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Uni-El’s medarbejdere, familier og venner bakkede i den grad op. Vi havde et fantastisk døgn.

_MG_2754

Under forberedelserne spurgte vi et par virksomheder om et såkaldt ”kilometer-sponsorat”. Da det er en stafet, tælles der, hvor langt de enkelte hold har gået og det er ekstra motiverende, hvis der samles ind pr. kilometer. Henrik Kastbjerg fra IT Relation og Ole Kjær fra Garant Herning bakkede holdet op med 3 kroner pr. gået kilometer.
Spar Nord Herning/Ikast gik et skridt videre og spurgte, om de ikke måtte være en del af holdet. Og på den måde endte vi med et fælles ”Uni-El & Spar Nord” hold, som for hver gået kilometer samlede 12 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse. Dét satte for alvor fart i skoene på de mange deltagere! I alt blev det til 1.250 kilometer på 24 timer. Alene det gav 15.000,-

Ud over kilometer-sponsoraterne fik vi tilladelse til at sælge slush ice under stafetten, og kunne på den måde sende yderligere 3.500 kroner videre til Kræftens Bekæmpelse.

IMG_1988

Da der var bestilt masser af god mad, og vi havde en del lækre rester, kom det geniale forslag fra en af deltagerne, ”Skal vi ikke køre hen til varmestuen og forære det til dem?”. Som sagt så gjort. På den måde gik det hele tiden op i en højere enhed. Alle bidrog med ideer og engagement.

Og hvordan gik det så? Vi er ikke helt færdige med at tælle op, så der kommer måske lidt ekstra i puljen, men vi må indrømme, at vi allerede nu kan være meget stolte af indsamlingen:

stafetforlivet_indsamlet

Vores direktør, Morten Frank Mogensen, har skrevet et mere uddybende indlæg på LinkedIn.com om arrangementet, med fokus på hans overvejelser og oplevelser som leder.

Læs mere om Stafet for Livet på www.stafetforlivet.dk og overvej, om du ikke skal deltage til næste år.

Tak til alle der har deltaget, grinet, hjulpet, slidt og slæbt, arrangeret, og selvfølgelig Henrik fra IT Relation og Ole fra Garant Herning. Og til Spar Nord Herning for et fremragende samarbejde og en fantastisk weekend.