Om Uni-El og vores unikke DNA

Uni-El er en værdibaseret virksomhed. Værdibaseret på den enkle måde, at vi ikke har mange regler, til gengæld har vi mange værdier.

Ordentlighed - såvel internt i huset som eksternt overfor partnere - er helt centralt for Uni-El og den måde vi driver forretning på.

Hos Uni-El tror vi på, at samarbejde ikke er mellem firmaer, men mellem mennesker. Et samarbejde er for os meget mere end regneark, betalingsbetingelser og FAT-rapporter.

Vi tror på, at mennesker tegner firmaer og ikke omvendt. Det er denne tilgang til samarbejde, du vil møde, når du stifter bekendtskab med Uni-El’s ambassadører - medarbejderne. Man er ikke ansat i Uni-El, man er en del af Uni-El.

At være ambassadør for Uni-El forpligter. Det har det gjort siden 1990, hvor elektrikeren Aksel N. Graversen grundlagde virksomheden.

Uni-El er desuden en social ansvarlig virksomhed. Vi tager os af vore kollegaer – også dem med særlige behov. Bliv ikke overrasket, hvis du hos os møder en, der ser verden med andre briller end dine. Deres briller ser ofte ting, andre ikke ser.

Vore medarbejdere udgør Uni-El, og alle er engagerede og har potentiale. Alle i og uden for huset skal føle sig værdsatte og respekterede. En klog mand sagde engang: ”Behandl andre, som du selv gerne vil behandles”. Enkelt, præcist og rammende for vores unikke DNA.

I Uni-El stopper vi ikke med at udfordre os selv og hinanden for at skabe bedre løsninger. Vores nærvær og unikke DNA får os til at sætte en ære i at levere tavler og løsninger af høj kvalitet - til tiden.

 

Mission

”Maskinbyggerens & Elinstallatørens rådgivende tavlebygger” er for os langt mere end blot ord. Vi lever den sætning. Hver dag.

Maskinbyggeren: Vores mission er fortsat at være en integreret del af de virksomheder, vi arbejder sammen med. Det kan ikke udtrykkes mere præcist end det, én af vore gode samarbejdspartnere inden for maskinbyggeri sagde: ”Uni-El er for mig som at have min egen innovative elafdeling”.
- Vi bakker op om missionen ved konstant at udvikle vore medarbejderes kompetencer til glæde for dem selv og ikke mindst vores samarbejdspartnere, samt ved at hædre fleksibilitet, kvalitet og faglig stolthed. Det er ikke usædvanligt for os at fejre et 20-års samarbejds-jubilæum med en kunde.

Elinstallatøren: Vores mission er at være elinstallatørens førstevalg, når det kommer til projektering, montering og levering af gruppetavler, fordelingstavler, styringstavler og ISO-tavler.
- Vi bakker op om missionen ved at have under 10 meter fra dem, der tegner og beregner tavlerne til dem, der samler dem. Alle i huset er desuden mere end villige til at tage de ekstra skridt, der skal til for at leve op til vores unikke Uni-El DNA. Også her hædrer vi fleksibilitet, kvalitet og faglig stolthed.

 

Made in Denmark

”Hvorfor købe i øst, når vi kan lave det i vest?” siges ofte af Uni-El medarbejderne med et glimt i øjet. Vores vestjyske DNA fornægter sig ikke, og mangen aftale er nedfældet på en serviet eller bekræftet ved et håndtryk.

Vore tavler er udelukkende baseret på kvalitetskomponenter, samlet af danske faglærte tavlemontører her i Lind, nær Herning. Vores unikke Uni-El DNA gør, at alle i huset kæmper for at sikre vore kunder eltavler i en god kvalitet, til en fair pris og med en attraktiv leveringstid. Vore tekniske tegnere sidder side om side med montørerne, så vi er meget hurtige og fleksible, hvis (eller rettere når…) der kommer ændringer.

11270247_808554492567593_3918794159405983436_o

 

Hvorfor Uni-El

Verden er blevet mere kompleks, når det handler om kundespecificeret styringsautomatik, fordelingstavler, gruppetavler og programmering. Derfor er det vigtigt at sætte specialister på opgaven. Det er styrken ved Uni-El.

Uni-El er på forkant med udviklingen og investerer løbende i ny viden. Vi har udvidet vores løsninger fra serieproduktion af maskinstyringer til store enkeltstående projekter, hvor vi med nye kompetencer og en stribe servicevogne på farten løser opgaverne.

Størsteparten af vore kunder findes i industrien. De dækker et bredt spektrum af brancher og virksomhedstyper i ind- og udland. Vi løser opgaver for et stigende antal kundesegmenter. Vore kunder er alt fra klassiske maskinbyggere, over producenter af lifte og til det grønne segment med affaldshåndtering, husstandsvindmøller og bølgeenergi.

Vi er gode til at lytte, og vi har et tæt samarbejde med vore nuværende kunder, hvoraf flere har været samarbejdspartnere i rigtig mange år. Vi sætter en ære i at holde os opdateret omkring nye produkter og løsningsmuligheder. Vores brede erfaring gør os i stand til at være meget mere end kun tavlebyggere, og vi opfattes ofte som kundernes egen elafdeling, hvor vi blandt andet bidrager med nye ideer til optimering af produkter og løsninger.

 

Morten Frank Mogensen

Morten Frank Mogensen

Adm. direktør

Tlf.: +45 96 27 37 03
Mobil: +45 25 10 21 26
Email: mfm@uni-el.dk
Connect: LinkedIn
Download vCard
Morten Frank Mogensen overtog i forbindelse med generationsskiftet rollen som administrerende direktør og medejer af Uni-El. Morten kommer fra stillinger som adm. direktør inden for ejendoms- og softwarebranchen, har boet 14 år i Tyskland, og besidder også et stærkt netværk syd for grænsen. Ud over salg og strategi ligger hans styrke i evnen til at sætte det rigtige hold, så kunderne får den sparringspartner i Uni-El, der er bedst egnet til opgaven. Morten modtog under sin tjeneste ved Den Kongelige Livgarde ”Dronningens Ur” af hendes Majestæt Dronning Margrethe II, og er nøje udvalgt af Aksel Graversen som garant for videreførelsen af det unikke Uni-El DNA med ordentlighed både internt og eksternt.

Marius Sønderby

Marius Sønderby

Salgsingeniør

Tlf.: +45 96 27 37 06
Mobil: +45 40 14 63 11
Email: ms@uni-el.dk
Download vCard
Da Marius Sønderby spurgte om vi kunne tænke os at få ham ombord som sælger, var der ikke meget at tænke over. Han har et meget godt navn i branchen, og er en stor gevinst for båd Uni-El og kunderne. Han har arbejdet med el- og styretavler i mere end 30 år, og bidrager internt og eksternt med sin kæmpe erfaring. Han har altid en god idé til en løsning, og hvis han ikke selv kender svaret, kender han med garanti en, der gør. Marius er manden hos Uni-El, der gerne tager med kunderne på besigtigelse når der skal tænkes kreativt, bygges om i en eltavle, eller en tavle-ekspert skal med på råd for at løse en given opgave. Med sin tunge faglige balast finder han ikke kun den billigste løsning, men den rigtige løsning. Han er den sympatiske, imødekommende mand, der mere er rådgiver end sælger.